Влада

Мер Житомира призначив нових керівників футбольного та транспортного комунальних підприємств

28 September 2022, 13:23

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив нових керівників двох комунальних підприємств.

Обидва розпорядження були підписані 21 вересня 2022 року і оприлюднені на сайті міської ради 28 вересня.

Зміни стосуються футбольного комунального підприємства.

«Призначити з 23 вересня 2022 року Герасимчука Євгенія Павловича на посаду директора комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться в розпорядження №672.

Євгеній Герасимчук до травня 2021 року працював журналістом Житомир.info, а після звільнення очолював пресслужбу житомирського ФК «Полісся».

Зауважимо, що розпорядження про звільнення Володимира Загурського з посади керівника КП «Футбольний клуб «Полісся» станом на 13:00 28 вересня не оприлюднене. За наявною інформацією, Загурський 15 вересня був призначений директором ТОВ «ФК «Полісся», яке належить Геннадію Буткевичу, співвласнику корпорації «АТБ».

Крім того, мер вже втрете з початку року змінив керівника комунального підприємства «Житомиртранспорт».

«Призначити з 23 вересня 2022 року Гарбовську Юлію Валеріївну на посаду директора комунального підприємства «Житомиртранспорт» Житомирської міської ради та укласти з нею контракт», - зазначається у розпорядженні №673.

Зауважимо, що наприкінці 2021 року Юлія Гарбовська була начальником відділення Житомирського управління клієнтського сервісу «104.ua» (ТОВ «Житомиргаз-Збут»).

Нагадаємо, з 6 січня 2022 року директор КП «Житомиртранспорт» Андрій Гнеличко був звільнений за угодою сторін, з 18 січня мер призначив Анну Манцевич на посаду директора цього КП. З 27 квітня 2022 Анну Манцевич звільнили з посади директора, а обов’язки керівника були покладені на начальника служби комп’ютерних мереж КП «Житомиртранспорт» Миколу Сороку.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2022 року мер Житомира звільнив Геннадія Забродського з посади директора ліквідованого КП «Фармація».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призначення ФК "Полісся" Герасимчук Житомиртранспорт Гарбовська КП 
Матеріали по темі