Місто

У Житомирі з 1 жовтня хочуть змінити графік роботи ЦНАПу на Михайлівській та «Прозорого офісу» на Польовій

29 September 2022, 11:51

Влада Житомира хоче затвердити новий графік прийому юридичних та фізичних осіб в Центрі надання адміністративних послуг міської ради, в т.ч. у форматі «Прозорий офіс».

Відповідний проєкт рішення виконкому 28 вересня оприлюднили на сайті міської ради.

«Встановити з 01 жовтня 2022 графік роботи адміністраторів Центру надання адміністративних послуг міської ради (м.Житомир, вул. Михайлівська, 4) та в Центрі надання адміністративних послуг міської ради у форматі «Прозорий офіс»(м.Житомир, пл. Польова, 8) в понеділок, вівторок, середу, четвер, п’ятницю – з 8.30 до 17.30. Прийом відвідувачів працівниками в суботу в Центрі надання адміністративних послуг міської ради у форматі «Прозорий офіс» (м.Житомир, пл. Польова, 8) з 9.00 до 16.00 здійснюється шляхом їх залучення до роботи у вихідний день у порядку, встановленому чинним законодавством України», - йдеться у проєкті рішення.

До проєкту рішення додаються графіки графік прийому юридичних та фізичних осіб в Центрі надання адміністративних послуг міської ради (м.Житомир, вул. Михайлівська, 4) та у «Прозорому офісі» (м.Житомир, пл. Польова, 8):

Зауважимо, що в затверджених рішенням виконкому від 19.05.2021 року графіках роботи ЦНАП на Михайлівській та «Прозорий офіс» на Польовій починали працювати з 9:00.

Нагадаємо, у житомирському «Прозорому офісі» щодня приймають людей, які тікають від війни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Прозорий офіс ЦНАП 
Матеріали по темі