Місто

Житомирське ТТУ хоче заплатити 0,5 млн грн за новий асфальт між коліями на вул.Небесної Сотні, яку ремонтують за 4 мільйони

6 October 2022, 11:01

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» шукає підрядника для улаштування асфальтобетонного покриття між трамвайними коліями за адресою вул. Небесної Сотні.

Оголошення про закупівлю було оприлюднене 29 вересня, аукціон запланований на 11 жовтня 2022 року.

Початкова ціна – 550 тис. грн, роботи з асфальтування повинні виконати за 30 календарних днів «з дати підписання договору з правом Виконавця їх достроково завершити». Заміну асфальтобетонного покриття мають провести на площі 430 кв.м.

Зауважимо, що цього року ТТУ вже уклало угоду з УАШ на послуги з улаштування асфальтобетонного покриття площею 500 кв.м на чотирьох вулицях, серед яких була й вул. Небесної Сотні: закупівля на суму 499 тис. 359,83 грн була проведена без тендеру, за процедурою «Українська визвольна війна», договір підписали 23 червня 2022 року, а інформацію про це в системі «Прозорро» оприлюднили лише 21 липня.

Нагадаємо, 15 вересня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиці Небесної Сотні: за 4 млн 1 тис. 273,30 грн підрядник має відремонтувати ділянку від вул. Київської до вул. Бориса Тена, площа робіт – 7 тис. кв.м. Ремонт почали 20 вересня.

Міська рада попереджала, що 6 жовтня з 10.00 до 18.00 години не курсуватимуть трамваї через ремонт вулиці Небесної Сотні, такі ж обмеження руху трамваїв будуть і 7 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2022 року Житомирська міська рада інформувала про початок поточного ремонту трьох вулиць: Небесної сотні (відрізок від Київської до Бориса Тена); Фещенка-Чопівського (повністю); Покровської (заміна верхнього шару асфальтного покриття від Київської до Грушевського, далі — від Лесі Українки до Миколи Сціборського. На цих ділянках обіцяють повну заміну верхнього шару, ремонт зливових решіток та люків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ асфальт ремонт тендер вул.Небесної сотні 
Матеріали по темі