Суспільство

Рятувальники в Житомирській області вже розгорнули п’ять мобільних «Пунктів незламності»

24 November 2022, 15:11

На Житомирщині, як і по всій країні, розгорнуто «Пункти незламності» – це місце, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії.

Про це 24 листопада повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«Тут можна зігрітися, підзарядити мобільні гаджети, є вода, освітлення, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення для мам та дітей. Передбачається наявність Інтернету. Наразі на Житомирщині розгорнуто 5 мобільних Пунктів Незламності, які діють у містах Житомир, Новоград-Волинський, Бердичів, Коростень. До кінця доби запрацюють ще такі ж мобільні пункти у Житомирі (мікрорайон Крошні), Малині та Овручі. Також можна звернутися за допомогою у ще 321 стаціонарний Пункт Незламності на території області. Комплектування та функціонування пунктів здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування», - йдеться у повідомленні.

Знайти найближчий для себе пункт можна на спеціальному сайті – nezlamnist.gov.ua. Також на інтерактивній мапі сайту, окрім ПН, міститься інформація про найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах. На сайті ви знайдете відповіді на всі актуальні питання, щодо функціонування ПН.

Нагадаємо, ввечері 23 листопада 2022 року житомиряни грілися та заряджали гаджети в «Пунктах незламності», В одному з таких пунктів люди були і вранці 24 листопада. Адреси пунктів незламності у Житомирі та селі Вереси дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській області станом на 12:00 24 листопада 2022 року без світла залишалася половина жителів, найскладніша ситуація на півночі області. На ранок 24 листопада в Житомирі водопостачання було відновлене на 90%, котельні включені не всі, бо в деяких районах ще відсутнє електропостачання і не всі житомиряни забезпечені електроенергією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пункт незламності обігрів зима 
Матеріали по темі