Суспільство

За ніч у Житомирській області випало 10 сантиметрів снігу, дороги чистили майже 50 спецавтомобілів

7 December 2022, 11:24

Упродовж сніжної ночі 7 грудня на автошляхах державного значення у Житомирській області працювало 47 одиниць техніки. Спецавтомобілі продовжують розчищати шляхи від снігу.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Житомирщину захурделило. За кілька годин минулої ночі випало близько 10 сантиметрів снігу. Чергуємо цілодобово, тому техніка одразу виїхала на дороги для забезпечення безперебійного проїзду автотранспорту. Вночі працювало 47 одиниць спецтехніки. Проїзд забезпечений. Дорожнє покриття оброблене піскосумішшю, місцями засніжене, місцями снігова "каша"», – звітують у САД.

Зазначається, що зараз дорожники працюють над розчиненням проїзної частини від залишків снігу.

Також у Службі автодоріг попереджають, що упродовж дня можливий мокрий сніг з дощем. Тож учасників дорожнього руху закликають неухильно дотримуватися ПДР, водіїв просять надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці.

Із запитаннями щодо проїзду дорогами держзначення можна телефонувати до єдиного контакт-центру Укравтодору за номером 067 400 60 80.


Нагадаємо, у ніч на 7 грудня у Житомирі та області випав сніг. Опади ускладнили пересування автошляхами. Зокрема, у Житомирі труднощі виникли на Бердичівському мосту.

Як повідомляв Житомир.info, після снігопаду 21 листопада 2022 року в Житомирі також були труднощі з проїздом на мостах. Так, на виїзді з міста в напрямку Бердичева утворився справжній транспортний колапс. А на Чуднівському мосту цього дня сталася масштабна ДТП, рух транспорту був ускладнений.

Увечері 21 листопада у зв’язку зі складними погодними умовами крупногабаритному транспорту тимчасово заборонили в’їжджати у Житомир. Обмеження руху транспорту запровадили і на трасах Київ – Чоп та Київ – Ковель – Ягодин. Рух вантажного транспорту був відновлений близько півночі цього ж дня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад  
Матеріали по темі