Влада

​Житомирська фірма і підприємець розіграли тендери на ремонт приміщень та інженерних мереж в онкодиспансері за 10,6 млн грн

15 December 2022, 12:29

Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради 9 грудня опублікувало наміри укласти угоди з ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» на ремонт приміщень радіологічного корпусу та внутрішніх інженерних мереж теплопостачання для встановлення комп'ютерного томографа SOMATOM. Вартість укладених угод може становити 10,6 млн грн.

Відповідна інформація розміщена на ресурсі ProZorro.

У першому тендері мова йде про ремонт внутрішніх інженерних мереж теплопостачання радіологічного корпусу КНП “Житомирський обласний онкологічний диспансер”. Очікувана вартість закупівлі становила 3,3 млн грн.

У другому тендері мова йде про ремонт приміщень радіологічного корпусу КНП “Житомирський обласний онкологічний диспансер” для встановлення комп'ютерного томографа SOMATOM. Очікувана вартість закупівлі склала 7,2 млн грн.

За умовами технічних вимог, ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» має провести демонтажні роботи, улаштувати фундамент під обладнання, відремонтувати стіни, перегородку, вікна, двері, підлогу, вентиляційні шахти, відремонтувати ґанок та козирки, обладнати санвузол для МГН. Також фірма має провести електромонтажні роботи, кондиціонування, вентиляцію та інше.

Всі роботи ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» має виконати до 31 січня 2023 року. Джерело фінансування - кошти Національної служби здоров'я України.

Конкуренцію в обох тендерах ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» склав ФОП Парфенюк Дмитро Юрійович, пропонувавши в обох випадках пропозицію дорожчу на 100 грн. У ході торгів учасники не торгувалися, а тендерні пропозиції подавали в один день з різницею у 15 хвилин та дві години.

ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» зареєстроване в Житомирі по вулиці Рильського. Спеціалізується фірма на монтажу водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонуванні, статутний капітал - 40 тис. грн. Власниками фірми є Олег Анатолійович Хребтань та Анатолій Давидович Хребтань. Загалом з початку повномасштабного вторгнення фірма отримала підрядів на 26,6 млн грн, а з 2016 року підрядів на 280 млн грн.

Парфенюк Дмитро Юрійович зареєстрований як ФОП з 2005 року у селі Іванівка, Житомирського району. Спеціалізується підприємець на будівництві житлових і нежитлових будівель. З 2017 року підприємець отримав підрядів на 8,3 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2021 департамент регіонального розвитку ОДА оголосив тендер на реконструкцію частини радіологічного відділення КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» з встановленням медичного лінійного прискорювача та комп’ютерного томографа за 19,2 млн грн. У відкритих торгах взяли участь три компанії, однак 10 березня замовник відхилив усі пропозиції. Того ж дня оголосили про нову закупівлю на тих самих умовах. Тендер виграло ТОВ «Альтернатива-В» за 18 млн 696,5 тис. грн, договір уклали 12 квітня 2021 року, роботи мали завершити до 31 грудня 2021 року.

На початку квітня цього ж року перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко пояснювала, що в 2020 рік за 4 млн грн виготовили кошторисну документацію на реконструкцію бункера під лінійний прискорювач, реконструкція бункера буде коштувати 24 млн грн (так сказала Остапченко – ред.), а лінійний прискорювач буде коштувати 60- 64 млн грн, розглядають варіанти взяти дороговартісне обладнання в лізинг або залучити приватне партнерство. Перед цим, 29 березня 2021 на засіданні робочої групи, створеної спільним розпорядженням голів ОДА і облради, вирішили звернутись до народних депутатів щодо сприяння у вирішенні питання виділення з державного бюджету у 2021 році області цільової субвенції на придбання лінійного прискорювача.

Зауважимо, договір про реконструкцію частини радіологічного відділення онкодиспансеру під лінійний прискорювач наприкінці січня 2022 року додатковою угодою розірвали, підряднику не заплатили ніяких кошів, яка мала надійти з державного бюджету.

10 листопада 2022 року на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів знову говорили про придбання лінійного прискорювача для онкодиспансеру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер ремонт тендер 
Матеріали по темі