Суспільство

В Україні будуть контролювати випадки неправомірного блокування акаунтів у соцмережах за проукраїнські публікації

30 January 2023, 14:04

Центр протидії дезінформації разом із організацією Debunk.org започатковує кампанію з моніторингу випадків недоброчесного блокування іноземних проукраїнських користувачів у соціальних мережах.

Про це 30 січня повідомляється на сторінці Центру протидії дезінформації.

«Ця кампанія є продовженням ініціативи Debunk в Литовській Республіці, завдяки якій було зібрано понад 150 доказів недоброчесного обмеження користувачів за публікації про війну в Україні. Ми прагнемо, щоб всі могли вільно ділитися інформацією та новинами з передової, безперешкодно організовувати кампанії зі збору коштів на підтримку українців, посилювати наш голос та громадську підтримку України у міжнародному просторі. Ми закликаємо українців, які стикалися із неправомірним блокуванням акаунтів у соціальних мережах за проукраїнські публікації або на підставі скарг від проросійських користувачів/ботів, заповнити нашу спеціальну форму», - йдеться в повідомленні.

Посилання на форму:

https://debunkeu.typeform.com/to/RQWyky2s

Нагадаємо, 11 липня 2022 року сторінка сайту Житомир.info потрапила під «санкції» Facebook через патріотичний фоторепортаж. Facebook через годину після публікації видалив наш пост про патріотичний фоторепортаж, у поясненні зазначалося, що допис порушує стандарти спільноти «щодо небезпечних осіб і організацій».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сайт обмеження блокування соцмережа соцмережі ЦПД Центр протидії дезінформації 
Матеріали по темі