Події

У Житомирській області рятувальники витягнули «швидку» з пацієнтом на дорогу та дістали автівку з кювету, яка злетіла туди

1 February 2023, 13:05

За добу рятувальники двічі надавали допомогу водіям транспортних засобів у Житомирській області: витягнули автівку з кювету та допомогли «швидкій», яка загрузла.

Про це 1 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області

«Упродовж минулої доби рятувальники області два рази виїжджали для надання допомоги населенню. Зокрема, поблизу с. Кам’яногірка Ємільчинської територіальної громади Звягельського району автомобіль екстреної допомоги з хворою людиною загруз на грунтовій дорозі. За допомогою троса, лебідки та пожежного автомобіля рятувальники витягнули його на дорогу, де він зміг продовжити рух самостійно», - йдеться в повідомленні.

Крім того, поблизу с. Березянка Ружинської територіальної громади Бердичівського району легковий автомобіль з двома особами з’їхав зі слизької дороги у кювет. Бійці ДСНС відбуксирували його на проїжджу частину. Внаслідок усіх пригод загиблих та травмованих немає.


Нагадаємо, 23 грудня у Житомирському районі рятувальники витягали 25-річного травмованого водія із «ГАЗелі», яка в’їхала в електроопору і перекинулася.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 17 грудня 2023 року рятувальники Житомирської області витягнули з кюветів 3 легковики, які опинилися там через ожеледицю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник кювет 
Матеріали по темі