Економіка

«Житомиргаз Збут» повернув майже 10 тисячам споживачів 14 мільйонів гривень переплати за газ

3 February 2023, 09:24

«Житомиргаз Збут» повернув споживачам майже 14 мільйонів гривень переплати за газ.

Про це 2 лютого повідомила пресслужба компанії.

«ТОВ «Житомиргаз Збут» не припиняє процедуру повернення переплат і помилково сплачених побутовими клієнтами коштів за природний газ. Станом на 1 лютого 2023 року компанія повернула понад 13,99 млн грн на рахунки більше 9,9 тисячі споживачів. Починаючи з жовтня минулого року щомісячні обсяги виплат зросли більш ніж удвічі завдяки активному погашенню споживачами боргів за газ, поставлений їм до 1 травня 2022 року», - йдеться у повідомленні.

Разом з тим у «Житомиргаз Збут» наголошують, що побутові клієнти, які станом на 1 травня 2022 року мали заборгованість за спожитий газ, повинні здійснити повний розрахунок з компанією. У разі несплати боргу, постачальник має право стягувати цей борг у судовому порядку.

Нагадаємо, станом на 30 серпня 2022 року ТОВ «Житомиргаз Збут» повернуло побутовим клієнтам 2 млн 999 тис. грн переплат та помилково сплачених коштів за спожитий природний газ.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 травня 2022 року 360 тисяч домогосподарств Житомирської області перевели до газопостачальної компанії «Нафтогаз України», до травня за газ люди платили компанії «Житомиргаз Збут». 11 липня ТОВ «Житомиргаз Збут» пояснювало, як повернути переплату по особовому рахунку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ переплата газопостачання  
Матеріали по темі