Політика

Развадовський вирішив достроково скласти мандат депутата Житомирської обласної ради

7 February 2023, 10:51

Депутат Житомирської обласної ради, голова фракції партії «За майбутнє» Віктор Развадовський вирішив достроково припинити свої депутатські повноваження.

В розпорядженні редакції Житомир.info є заява Развадовського від 1 лютого 2023 року на ім'я в.о. голови обласної ради Володимира Ширми.

«У зв’язку зі станом здоров’я та довгостроковим лікуванням я не маю можливості виконувати обов’язки депутата Житомирської обласної ради VІІІ скликання. Тому, керуючись пунктом 2 частиною 2 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад та частиною 5 статті 283 Виборчого кодексу України прошу припинити достроково мої повноваження депутата Житомирської обласної ради VІІІ скликання», - йдеться у заяві, яка 6 лютого зареєстрована в канцелярії обласної ради.

Після складання повноважень замість Развадовського депутатом Житомирської обласної ради від партії «За майбутнє» може стати Раїса Гула.

Зауважимо, що 27 січня 2023 року Уряд схвалив постанову щодо виїзду посадовців за кордон: можна у відрядження, на лікування, для догляду за дітьми. Це рішення стосується і депутатів місцевих рад.


Нагадаємо, мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що 3 березня 2022 року до Польщі виїхав голова фракції «За майбутнє» Житомирської обласної ради, генерал-полковник міліції Віктор Развадовський. Водночас сам депутат наголошував, що займається у Польщі волонтерською діяльність, а згодом повернувся в України і був присутній на сесії обласної ради 14 липня 2022 року (фото на заставці).

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2019 року екснардеп Віктор Развадовський купив у Польщі земельну ділянку площею 1974 кв.м за 1 млн 656 тис. грн, а e 2020 році добудував будинок у Польщі площею 190 кв.м.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Развадовський облрада депутат  
Матеріали по темі