Політика

Генерал-полковник, депутат Развадовський виїхав до Польщі, - мер Житомира

6 March 2022, 14:40

Депутат Житомирської обласної ради, голова фракції «За майбутнє» Віктор Развадовський виїхав до Польщі.

Про це 6 березня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Був у нас такий кандидат в народні депутати, намагався балотуватися по Житомирському виборчому округу (у 2020 році балотувався від Чуднівського округу №67, куди входить частина Житомира – ред.), генерал-полковник Развадовський. Друзі тільки що повідомили – 3 березня цього року на своїй Audi він виїхав до Польщі. Давайте зробимо все, щоб він звідти не повернувся», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, в лютому 2019 року Віктор Развадовський купив у Польщі земельну ділянку площею 1974 кв.м за 1 млн 656 тис. грн, а e 2020 році добудував будинок у Польщі площею 190 кв.м.

Развадовський є офіційним мільйонером: за 2020 рік його задекларовані готівкові кошти становили 565 тис. доларів, 140 тис. євро, 800 тис. гривень. На початку вересня 2021 року Развадовський отримав від доньки у подарунок грошові кошти (в іноземній валюті) на суму 5 млн 340 тис. грн, а 28 листопада цього ж року отримав 2,7 млн грн за продані три паркомісця у Києві.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Оперативну інформацію від силових структур України про війну з окупантами станом на 6 березня 2022 року читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Развадовський депутат війна Сухомлин Польща  
Матеріали по темі