Місто

В житомирському ліцеї №10 хочуть облаштувати укриття, яке не могли зробити минулого року

7 February 2023, 15:04

Комісія обстежувала цокольний поверх ліцею №10, де планують облаштувати укриття.

Про це 6 лютого повідомив департамент освіти Житомирської міської ради.

«Ми продовжуємо підготовку до нового навчального року. Чергове виїзне засідання комісії відбулось сьогодні у ліцеї№10. Представники департаменту освіти, фахівці управління ДСНС, управління цивільного захисту населення на чолі із заступником міського голови Марією Місюровою обстежили цокольний поверх ліцею№10, де планують облаштувати укриття. Упродовж 2022 року не було можливості облаштувати у цьому закладі укриття, діти навчалися онлайн та у інших закладах освіти. Наразі вивчаємо технічний паспорт будівлі. Лише після обстеження буде ухвалене рішення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 серпня 2022 року директор департаменту освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук розповідав, що всі школи будуть навчатися очно, крім однієї: в школі №10 немає власного укриття, колективу запропонували вчитися на базі ліцею № 2.

Як повідомляв Житомир.info, в житомирській школі №10 понад 4 роки будували спортивний зал, який урочисто відкрили перед місцевими виборами у вересні 2020 року. В квітні 2021 року з’ясувалося, що новий спортзал не можна повноцінно використовувати, бо приміщення нормально не опалюється, вентиляція не працює.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей укриття школа департамент освіти 
Матеріали по темі