Події

У селі Житомирської області бус травмував жінку, протаранив контейнер і звалив стовп, водій виявився нетверезим

10 February 2023, 11:20

У селі Табори Баранівської громади Звягельського району 9 лютого п’янив водій буса травмував пенсіонерку. Також керманич збив сміттєвий контейнер та бетонну електроопору.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11:45 год.

«Попередньо, 43-річний житель громади, керуючи автомобілем Volkswagen Transporter, рухаючись вулицею села, не впорався з керуванням та зачепив жінку, яка рухалась узбіччям у попутному напрямку. Після чого збив сміттєвий контейнер та бетонну електроопору», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП пішохід, 70-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до хірургічного відділення Баранівської лікарні.

Під час освідування водія було зафіксовано його стан алкогольного сп’яніння (2,58 проміле).

Триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Законодавством такі протиправні дії, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого 2023 року на вулиці Івана Сльоти в Житомирі зіткнулися Chevrolet та Audi. Медична допомога знадобилася двом пасажиркам, 1980 та 1982 років народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Баранівська громада пішохід п’яний водій сп’яніння  
Матеріали по темі