Місто

У житомирському парку підлітки розмалювали альтанку, але після приїзду поліції витерли написи: інцидент зафіксували камери

14 February 2023, 17:12

У парку культури та відпочинку в Житомирі 13 лютого підлітки розмалювали альтанку. Згодом на місце прибули правоохоронці й керівництво парку. Після спілкування з ними юні «художники» витерли написи.

Про це 14 лютого повідомило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«Вчора, 13 лютого, приблизно о 16 годині, чергові міської системи відеоспостереження помітили, як троє підлітків розмальовували альтанку в міському парку відпочинку, та одразу повідомили керівництво парку та патрульну поліцію. Останні спільними діями оперативно відреагували та затримали зловмисників. Після проведення відповідної виховної роботи «горе-шкідники» вже за годину власними силами щиро намагалися усунути наслідки своєї творчості», – йдеться у повідомленні.

Також на сторінці Інформаційного центру оприлюднили відео з місця інциденту, зафіксоване камерами «Безпечного міста».


Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого 2021 року камери зафіксували, як у житомирському парку двоє хлопців та дівчина розмалювали фарбою альтанку. 20 лютого двоє людей фарбою зафарбували альтанку, яку напередодні, 18 лютого, розмалювали невідомі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк парк Гагаріна альтанка камера відеокамера Інформаційний центр  
Матеріали по темі