Події

У селі Житомирської області на пожежі в будинку загинули двоє людей

20 February 2023, 16:22

У селі Рогачі Ружинської громади Бердичівського району горів житловий будинок. Під час ліквідації пожежі всередині оселі рятувальники виявили тіла двох людей – матері й сина.

Про це 20 лютого повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Під час проведення розвідки всередині помешкання фахівці ДСНС виявили тіла двох людей — в кімнаті на місці ліжка, що згоріло, вони знайшли 52-річного сина господині оселі. На підлозі біля дверей — його 78-річну матір. Ймовірно, жінка намагалася вибратися з помешкання, але їй забракло сил», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Нагадаємо, 16 лютого 2023 року в селі Лісобуда Коростенського району під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло 81-річної власниці.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого 2023 року в селі Ярунь Звягельського району Житомирської області сталася пожежа, внаслідок якої загинули двоє маленьких дітей. 15 лютого рятувальники надали подробиці трагедії та розповіли, що є кілька версій щодо причин займання, зокрема, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічки, також є ймовірність короткого замикання електромережі, а основна версія, – це пустощі дітей з вогнем. У поліції ж розповіли, що відкрили кримінальне провадження, й, зокрема, повідомили, що під час пожежі мати дітей була в алкогольному сп’янінні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Рогачі Ружинська громада  
Матеріали по темі