Місто

У Житомирі готуються до реконструкції ліцею №25: розібрали спортмайданчик

17 March 2023, 12:47

Біля житомирського ліцею №25, зруйнованого російською ракетою, розібрали спортмайданчик.

Про це 17 березня близько 12 години Житомир.info повідомила читачка.

«Поблизу 25 ліцею розібрали спортмайданчик, зняли огорожу, кільця для баскетболу», - зазначила вона.

Нагадаємо, приблизно о 8 ранку 4 березня 2022 року в центрі Житомира російські окупанти обстріляли з повітря школу. Рятувальники евакуювали зі зруйнованої будівлі ліцею № 25 на Малій Бердичівській 5 людей. Повідомлялося, що, за попередніми даними, внаслідок потрапляння боєприпасу жертв і постраждалих немає.

Відео наслідків авіаудару по ліцею – тут.

12 січня 2023 року у програмі «Тема дня» на Житомир.info про розробку освітньої концепції ліцею №25 говорили з Житомирським міським головою Сергієм Сухомлином та співзасновницею благодійного фонду savED Анною Новосад.

10 березня 2023 року у Житомирі презентували проміжні результати розробки концепції та стратегії ліцею №25, зруйнованого російською ракетою.

Як повідомляв Житомир.info, 8 липня 2020 Уряд затвердив розподіл 1,68 млрд гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій: Житомирська міська ОТГ отримає майже 8 млн грн, з яких 2 млн 999,843 тис. грн спрямують на реконструкцію спортмайданчиків на території ліцею №25.

У вересні 2020 у Житомирі визначили переможця тендеру на спортмайданчики ліцею №25, які збиралися побудувати за 2,5 млн грн держсубвенції. Управління капітального будівництва міської ради провело тендер і мало намір укласти договір з переможцем - Дочірнім підприємством «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит».

18 травня 2021 року на майданчику біля ліцею №25 проводили нараду представники замовника та підрядника: народний депутат від Житомира Ігор Герасименко стверджував, що реконструкція майданчика пройшла погано: якість робіт не відповідала нормам, були зірвані терміни здачі. Втім, підрядник стверджував, що робив все за проєктом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей № 25 обстріл руйнування будівництво школа реконструкція спортмайданчик 
Матеріали по темі