Події

На проспекті Миру в Житомирі вкотре викрили гральний заклад у прибудові до багатоповерхівки

28 March 2023, 13:28

Пізно увечері 27 березня поліцейські Житомирського райуправління поліції перевірили інформацію про функціонування нелегального грального закладу по проспекту Миру в обласному центрі.

Про це 28 березня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«У приміщенні, прибудованому до однієї з квартир першого поверху, знаходились троє людей. Всі вони повідомили, що просто навідалися у заклад, бо… двері були відчинені. А от власників та адміністраторів закладу нібито не було. Поліцейські виявили у приміщенні 9 комп’ютерів з відповідним устаткуванням та інше електронне обладнання, що може свідчити про протиправну діяльність. Відтак електронну техніку з комплектуючими вилучили. Правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) КК України. У межах досудового розслідування поліцейські встановлюють власників приміщення та організаторів незаконного бізнесу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 грудня поліцейські вкотре провели слідчі дії у гральному залі по проспекту Миру у Житомирі, який спробував відновити підпільну діяльність: вилучили докази ведення грального бізнесу, тривало досудове розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2022 року на проспекті Миру в Житомирі поліція «завітала» у заклад азартних ігор, де раніше вже виявляла гральний бізнес.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад поліція обшук азартні ігри проспект Миру 
Матеріали по темі