Події

У місті Житомирської області Volkswagen збив пенсіонерку: 63-річна жінка померла в реанімації

6 April 2023, 11:05

У Баранівці 5 квітня в обідню пору Volkswagen, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 63-річну жінку, яка невдовзі померла в реанімації.

Про це 6 квітня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області із посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 квітня близько 14:00 на одній із вулиць м. Баранівки. Поліцейські, які виїхали на місце події, попередньо встановили, що 37-річний водій автомобіля «Volkswagen LT», житель Житомирського району, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 63-річну жінку, яка перебувала на проїзній частині дороги. У результаті пенсіонерка отримала травми та була госпіталізована до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де увечері померла», - йдеться в повідомленні.

Нині поліцейські Звягельського райвідділу встановлюють усі причини та обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, за даними пресслужби патрульної поліції упродовж березня в Житомирі та на прилеглих трасах сталося 38 дорожньо-транспортних пригод, в яких травмувалися або загинули люди.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня 2023 року у Житомирі на перехресті вулиць Гоголівської та Хлібної Toyota наїхала на 4-річну дитину, яка разом з матір’ю перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході, дівчинка потрапила в лікарню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід 
Матеріали по темі