Події

У Житомирі затримали юнаків, які в центрі міста вкрали телефон у 8-річної дитини

21 April 2023, 13:33

У Житомирі поліція охорони затримала двох юнаків за крадіжку мобільного телефону у дитини.

Про це Житомир.info 20 квітня повідомила пресслужба Управління поліції охорони в Житомирській області.

«Зі спецлінії 102 правоохоронці отримали повідомлення про те, що у дитини на дитячому майданчику незнайомець викрав гаджет та втік у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

На місце події негайно виїхали поліцейські групи реагування роти Управління поліції охорони в Житомирській області. У ході відпрацювання інформації правоохоронці встановили, що невідомий діяв спільно з товаришем. За кілька хвилин поліцейські охорони затримали зловмисників, ними виявилися жителі Житомира, 16 та 17 років.

Для з’ясування всіх обставин та документування події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу, після чого затриманих доставлено до міського відділу поліції.

21 квітня у пресслужбі Житомирського районного управління поліції в коментарі Житомир.info розповіли, що подія сталася у центральній частині міста, а хлопчику, в якого вкрали телефон, – 8 років.

Нині причетному повідомлено про підозру.

А на сайті ГУНП інформують, що повідомлення про подію надійшло до поліцейських увечері 19 квітня.

«Потерпілий, 8-річний містянин, розповів, що того вечора він гуляв на майданчику неподалік будинку. До нього підійшов незнайомий юнак, вихопив у нього з рук мобільний телефон та утік. Хлопчик добре роздивився парубка та дав його детальний опис поліцейським. Тож вже через годину правоохоронці, які працювали в місті, неподалік місця події виявили молодика, схожого за прикметами на підозрюваного. Ним виявився 17-річний житомирянин. В юнака правоохоронці і вилучили відібраний у дитини телефон», – розповіли у поліції.

Тож після проведення необхідних процесуальних дій слідчі Житомирського районного управління поліції 20 квітня повідомили молодикові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, 2 січня 2023 року в Житомирі на вулиці Короленка невідомий чоловік скоїв напад на дитину: намагався забрати смартфон і гроші та погрожував ножем.

11 січня 2023 року поліція інформувала, що в Житомирі оперативники затримали підозрюваного у розбоях на дітей. Зазначалося, що чоловікові оголошено про підозру у вчиненні розбійних нападів (ч. 4 ст. 187 ККУ).

3 березня 2023 року у поліції повідомили, що розслідування стосовно розбійних нападів на дітей завершене: підозрюваному житомирянину загрожує 15-річне ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка телефон дитина поліція охорони пограбування грабіж  
Матеріали по темі