Події

За добу рятувальники ліквідували 9 пожеж: у Житомирі горіла господарча будівля з дровітнею, в області – будинок та 8 га трави

2 May 2023, 13:33

У Житомирській області за минулу добу сталися 9 пожеж: горіли господарчі споруди, будинок та 8 га трави.

Про це 2 травня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Тричі рятувальники ДСНС гасили пожежі у житловому секторі. В с. Вільшанка Звягельського району під час пожежі деревʼяному житловому будинку вогнем знищено 2 кв.м перекриття. У с. Коростки Любарської територіальної громади та у Житомирі горіли господарчі споруди. В обох випадках вогнем знищено дахи будівель», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, ще шість разів вогнеборці виїздили на загоряння сухої рослинності та сміття. Загалом вогнем пройдено 8 га території.

Нагадаємо, 24 квітня упродовж доби на території регіону виникло чотири загоряння сухої трави. Пожежі сталися у Коростенському районі та у Житомирі.

У пресслужбі ГУ ДСНС у коментарі Житомир.info розповіли, що пожежа в Житомирі виникла 1 травня близько 22 години на вулиці біля р. Кам’янки. Загоряння було в дерев’яній господарській будівлі, вогонь знищив дах та дровітню. На гасіння залучалися два відділення рятувальників.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня 2023 року упродовж доби на території Житомирської області рятувальниками ліквідовані 14 займань минулорічного сухостою, стерні та чагарників, що виникали поблизу населених пунктів та в їх межах, загалом вогнем пройдено майже 5 га території.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник трава 
Матеріали по темі