Події

У центрі Житомира Opel збив 53-річну містянку на пішохідному переході: жінка потрапила до лікарні

10 May 2023, 11:17

У Житомирі 9 травня на перехресті майдану Перемоги та однойменної вулиці Opel збив 53-річну жінку, яка перетинала дорогу на пішохідному переході.

Про це 10 травня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Автопригода сталася 9 травня на перехресті майдану Перемоги та однойменної вулиці у м. Житомирі. Попередньо, водій автомобіля «Opel Movano», 40-річний житель обласного центру, під час здійснення повороту допустив наїзд на жінку-пішохода, яка у цей час перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Унаслідок ДТП 53-річна житомирянка отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до травматологічного відділення міської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали досудове розслідування та встановлюють всі причини та обставини події.

Водночас поліцейські нагадують водіям: постійно виявляйте пильність щодо пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Нагадаємо, 9 травня в Житомирі на Клосовського водійка бусом в’їхала в електроопору, автомобіль перекинувся, обійшлося без потерпілих.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2022 року близько 21:00 у Житомирі на вулиці Слобідській п’яний водій збив пенсіонерку і втік з місця ДТП, а потім сам повідомив у поліцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід 
Матеріали по темі