Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області під колесами вантажівки загинув пішохід, поліція просить допомоги у встановленні його особи

24 May 2023, 12:59

Майже опівночі 23 травня на трасі Київ – Чоп, поблизу с. Наталівка Звягельського району Житомирської області, під колеса вантажівки потрапив пішохід. Чоловік загинув. Поліція встановлює його особисті дані.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23:20 год.

«Попередньо, 44-річний водій, житель Черкащини, керуючи автомобілем DAF, на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину», – йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Поліцейські з’ясовують всі обставини події та встановлюють особу загиблого.

Його прикмети: вік близько 40-50 років, волосся сиве. Був одягнений у фіолетову футболку та сірі штани.

Громадян, які були свідками чи очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, або ж мають інформацію про загиблого, просять зателефонувати за номерами: 04141-3-51-54, 093-462-99-16, на спецлінію 102 або звернутися до Звягельського районного відділу поліції за адресою: вул. Івана Франка, 3а.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2023 року неподалік села Вереси Житомирської територіальної громади Lexus збив пішохода, 38-річний чоловік загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія траса невідома особа  
Матеріали по темі