Події

В Житомирі за пів дня сталося дві ДТП з потерпілими

27 May 2023, 13:39

Вдень 27 травня в Житомирі на перехресті вулиць Перемоги і Сціборського зіштовхнулися два автомобілі, є постраждалі.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«На місце ДТП приїхали патрульні і «швидка», надають допомогу жінці», - розповів читач.

В патрульній поліції підтвердили інформацію про дорожньо-транспортну пригоду на вказаному перехресті.

«Близько 12:30 надійшла інформація про ДТП з потерпілими на перехресті вулиць Перемоги і Сціборського за участю автомобілів Volkswagen T5 (Transporter) та Skoda Octavia, на місце події була викликана «швидка допомога» для обстеження потерпілих», - повідомили Житомир.info в патрульній поліції

Також в обласному центрі вранці 27 травня сталася ДТП на вулиці Чуднівській, в якій постраждала дитина.

«На вулиці Чуднівській водій автомобіля BMW не надав перевагу в русі автомобілю Volkswagen, після удару BMW здійснив зіткнення з автомобілем Chery. За попередньою інформацією, в наслідок ДТП пасажирка Volkswagen 2017 р.н. отримала травми та госпіталізована до дитячої лікарні для діагностування», - розповіли Житомир.info в патрульній поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди рух транспорту по вулиці Чуднівській був частково ускладнений, патрульні забезпечували безпеку та регулювання дорожнього руху. Станом на 13:00 рух був відновлений.

Згодом читачі повідомили про ще одну аварію в Житомирі: на перехресті вулиць Шевченка і Вітрука автомобіль Toyota зіштовхнувся з мотоциклом.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 23 травня 2023 року на пішохідному переході біля перехрестя вулиць С. Ріхтера та І. Франка Nissan збив 19-річну дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульні перехрестя вул.Чуднівська 
Матеріали по темі