Події

Відібрав виторг у водія автобуса, пошкодив колеса та поранив чоловіка: нетверезого жителя Житомирської області затримали

5 June 2023, 17:40

У суботній день у Станишівській громаді нетверезий чоловік відібрав виторг у водія рейсового автобуса, травмував випадкового керманича і пошкодив колеса двох транспортних засобів. Поліцейські відділу №1 Житомирського РУП за гарячими слідами затримали підозрюваного.

Про це 5 червня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське РУП.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 16:20. Водій автобуса розповів, що на зупинці у с. Кодні нетверезий пасажир після ситуативного конфлікту згріб плату за квитки та пішов геть. Одразу потому цей чоловік, крокуючи центром проїзної частини, спровокував аварійну ситуацію. У відповідь на обурення водія, він завдав йому порізів ножем. Після цього пошкодив колеса його автівки та автобуса, що стояв неподалік. На місце події прибули інспектори сектору реагування відділу №1 Житомирського райуправління поліції. Правоохоронці затримали агресивного чоловіка та вилучили у нього знаряддя вчинення правопорушення. Пораненому, 60-річному жителю місцевої громади, надали медичну допомогу без ушпиталення», - йдеться в повідомленні.

Затриманий виявився 27-річним жителем Бердичівського району. Він не зміг пояснити мотиви своїх вчинків. Слідчі поліції повідомили йому про підозру в учиненні грабежу та хуліганства (ч. 4 ст. 186, ч. 4 ст. 296 КК України). За такі діяння чоловікові загрожує ув’язнення строком до 10 років.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська окружна прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, надвечір 6 лютого 2023 року до оселі 85-річної жительки села Топорище Хорошівської громади Житомирської області завітав непроханий гість: незнайомець напитував випивку, а потім зі стусанами вимагав віддати цінності. Літня жінка змушена була винести чоловікові заощадження. Після того, як візитер пішов, пенсіонерка викликала поліцію. Чоловіка вдалося розшукати й затримати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник поліція Кодня поранення 
Матеріали по темі