Події

На вулиці Сльоти у Житомирі жінка помітила Toyota з номерами, як у знайомого, автомобіль виявився краденим

15 June 2023, 12:06

Завдяки пильності громадянки на вулиці Івана Сльоти у Житомирі патрульні виявили автомобіль Toyota, який був викрадений та перебував у розшуку.

Про це 15 червня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Днями інспектори отримали повідомлення, що на вулиці Івана Сльоти стоїть припарковане авто з номерним знаком, як у її знайомого на транспортному засобі. Прибувши на виклик, охоронці порядку виявили авто Toyota, на яке вказала заявниця. Перевіривши його номерний знак в наявних базах, встановили, що він належить іншому транспортному засобові», – йдеться у повідомленні.

Патрульні перевірили авто за Vin-кодом, який розміщений під лобовим склом спереду на панелі транспортного засобу, як виявилось — Toyota перебуває в розшуку. Причина — незаконне заволодіння транспортним засобом.

Під час спілкування з водієм та перевірки документів інспектори встановили, що номерні знаки не належать цьому авто і водій свідомо їх замінив.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин справи.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що автомобіль був у розшуку з 2022 року.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2023 року на посту «Кочерів» у Житомирській області патрульні виявили три мотоцикли з ознаками підробки реєстраційних документів та номера шасі. У всіх випадках для з’ясування обставин подій на місце викликали слідчо-оперативні групи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка автомобіль вул. Сльоти  
Матеріали по темі