Події

У Бердичеві поліцейські й рятувальники зняли з даху будинку 30-річну жінку, яка збиралася зістрибнути

19 June 2023, 16:55

У Бердичеві Житомирської області 18 червня врятували жінку, яка мала намір скоїти самогубство.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«Увечері 18 червня до Бердичівського райвідділу поліції надійшло тривожне повідомлення про жінку на даху багатоповерхівки, яка має намір стрибнути донизу. Мешканці триповерхового будинку вчасно помітили її та одразу ж повідомили на спецлінію «102»», – йдеться у повідомленні.

На місце події одразу ж прибули екіпаж сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу.

Про подію поліцейські сповістили відповідні екстрені служби – медиків та рятувальників.

Тим часом старший слідчий Денис Лесик разом з колегою-патрульним горищем дістався до жінки. Вона вже ледве трималася за покриття даху.

«Діяти слід було дуже акуратно, адже будь-який необережний рух міг призвести до фатального кроку. Дістатися до жінки було проблематично, тож я постійно розмовляв з нею, тим самим відволікаючи від її намірів. І підходив ближче. В якийсь момент взяв її за руку і тримав аж до прибуття рятувальників. За допомогою пожежної драбини ми спустилися донизу», – розповідає поліцейський.

Надалі 30-річну бердичівлянку передали під опіку лікарів для надання їй необхідної допомоги.

Відео з сайту ГУНП

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2022 року пресслужба патрульної поліції Житомирської області розповідала про спробу самогубства чоловіка на вулиці Івана Мазепи: патрульні виявили його на вікні 5-го поверху. Правоохоронцям далося відмовити чоловіка від фатального кроку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство суїцид Бердичів  
Матеріали по темі