Події

Чоловікові, який підірвав гранату в сільському магазині у Бердичівському районі, обрали запобіжний захід

26 June 2023, 11:18

Жителю села Закутинці Бердичівського району, який 20 червня підірвав гранату в місцевому магазині, поранивши себе та продавчиню, обрали запобіжний захід – 60 діб арешту без права внесення застави.

Про це Житомир.info 26 червня розповіла речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Вікторія Дубовик.

«Затриманому чоловікові був обраний запобіжний захід у виді арешту на 60 діб без права внесення застави», – прокоментувала Вікторія Дубовик.

Речниця ГУНП також зауважила, що стан молодої жінки-продавчині, яка отримала складні трави внаслідок вибуху, покращився.

Зазначимо, що подію попередньо кваліфікували за двома статтями: ч. 3 ст. 15 ККУ (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі від 8 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2023 року в селі Закутинці Бердичівського району 58-річний місцевий житель підірвав гранату у місцевому магазині. Він та 27-річна продавчиня отримали травми. 21 червня начальник ГУНП у Житомирській області Олег Трачук розповів подробиці інциденту: виявилося, що так чоловік відреагував на відмову продавчині продати йому в борг алкоголь та цигарки. Травмована молода жінка, мати трьох дітей, перебувала у критичному стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: граната магазин Бердичівський район поліція вбивство Трачук  
Матеріали по темі