Місто

У Житомирі автоматичне відкриття дверей зробили обов’язковою умовою ремонту укриттів

12 July 2023, 09:46

Порядок проведення поточного ремонту в найпростіших укриттях у багатоквартирних будинках доповнили обов’язковим пунктом щодо встановлення автоматизованої системи доступу.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні міськвиконкому 12 липня.

«Пропонуємо внести зміни, які стосуються пункту про те, на що саме може бути спрямоване фінансування. Змінюємо: першочергово кошти можуть бути виділені на проведення ремонту, заміни, встановлення вхідних дверей в підвальне приміщення, за потреби їх заміни або встановлення, із обов’язковим встановленням обладнання та комплектуючих автоматизованої системи доступу до найпростішого укриття. А вже після цього обов’язкового пункту йде на вибір – ремонт або заміна аварійних ділянок внутрішніх загальнобудинкових мереж і ремонт/відновлення внутрішнього електроосвітлення у підвальному приміщенні», - пояснив начальник управління житлового господарства Андрій Гуменюк.

Нагадаємо, 5 липня у міській раді головам ОСББ та керівникам управляючих компаній розповідали, як працюватиме автоматизована система доступу до укриттів.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2023 року на позачерговій сесії міськради з бюджету міста виділили 5 млн грн на поліпшення стану укриттів у Житомирі. 30 червня виконком затвердив порядок проведення поточного ремонту в найпростіших укриттях в багатоквартирних будинках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком укриття Гуменюк сховище  
Матеріали по темі