Влада

Мер скликає позачергову сесію Житомирської міської ради для розгляду змін до програм та бюджету і двох земельних питань

19 July 2023, 11:59

Позачергова сесія Житомирської міської ради відбудеться 20 липня.

Розпорядження про скликання сесії 19 липня підписав мер Сергій Сухомлин.

На порядку денному – 9 питань, п’ять з яких стосуються внесення змін та доповнень до міських програм, також будуть розглянуті зміни до бюджету.

У порядку денному є й два земельних питання, проєкти рішень до яких оприлюднені на сайті міської ради 18 липня: «Про розгляд питань у сфері земельних відносин» та «Про надання юридичній особі дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок». В останньому проєкті рішення юридичній особі АТ «Житомиробленерго» надається дозвіл на розроблення проєктів землеустрою двох ділянок, одна з яких – для трансформаторної підстанції, що забезпечуватиме електропостачання модульного містечка для ВПО в селі Вереси Житомирської міської громади.

Нагадаємо, попередня сесія Житомирської міської ради, яку провели 29 червня 2023 року, була черговою і мала в порядку денному більш ніж 60 питань.

Як повідомляв Житомир.info, 30 травня 2023 року депутати збиралися на позачергову сесію Житомирської міської ради, щоб проголосувати за виділення 5 млн грн на ліквідацію пошкоджень після обстрілів в 170 житомирських будинках. 6 червня мер скликав позачергову сесію задля виділення допомоги Херсонській області та 5 млн грн на поліпшення стану укриттів в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі