Події

Розбагатіла на субсидіях, пенсіях та грошовій допомозі: у шахрайствах викрили ще одну поштарку з Житомирського району

19 August 2023, 14:30

У Житомирському районі поліцейські викрили у махінаціях листоношу, яка привласнювала соціальні виплати місцевих жителів.

Про це 19 серпня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Слідчі відділу поліції №1 Житомирського райуправління встановили, що в одному з сіл Глибочицької громади працівниця поштового відділення залишила без частини субсидій, пенсій та грошової допомоги більше 10 місцевих жителів. Поштарка поклала до власної кишені понад 32 тисячі гривень. Встановлено, що 40-річна жінка працювала у відділенні з лютого 2023 року. А вже у березні вона почала фальсифікувати підписи місцевих жителів у відомостях про отримання ними виплат. Підроблену документацію видавала за реальну та передала для звіту керівництву», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 серпня у поліції інформували, що в Житомирській області у привласненні понад 100 тис. грн підозрюють колишню начальницю відділення «Укрпошта».

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2023 року поліцейські викрили керівницю поштового відділення у незаконних оборудках: 34-річна житомирянка привласнила кошти пільговиків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пошта поштарка махінація шахрайство субсидія пенсія соцвиплати 
Матеріали по темі