Суспільство

Оновлення дитячого майданчика «Рудь»

21 August 2023, 16:38


Компанія «Рудь» є постійним учасником благодійних заходів та помічником державним органам у благоустрої міста. Так, дитячий майданчик «Рудь»вітає дітвору та їхбатьків ось уже 11 років поспіль.Його урочисте відкриття відбулося 20 червня 2012 року. Майданчик став подарунком компанії «Рудь» всім житомирянам для сімейного дозвілля. Він розроблений за сучасними технологіями, тож передбачає існування на його території кількох зон відпочинку для різних вікових груп.

Майданчик було передано на баланс комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради. Але, не зважаючи на цю передачу, компанія «Рудь» приймає активну участь в підтримці його життєдіяльності(підтримка зовнішнього вигляду дитячих конструкції, їх ремонт, камера відео-спостереження).

З метою відновлення улюбленого простору дітей та батьків, Рудь П.В. як депутат Житомирської обласної ради, виділив 76260 грн на придбаннянового атракціону, замість пошкодженого. Новий атракціон вже встановлено і очікує на маленьких відвідувачів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь морозиво компанія "Рудь" 
Матеріали по темі