Події

У селі Житомирської області правоохоронці вгамували п’яного дебошира, який кривдив родину: на чоловіка склали кілька протоколів

25 August 2023, 12:16

Відносно жителя Бердичівського району склали адміністративні матеріали за ображання родини та нетверезе керування транспортним засобом.

Про це 25 серпня повідомляє поліція Житомирської області

«23 серпня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про вчинення щодо неї домашнього насильства. На місце події прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції райвідділу. Жінка розповіла, що разом з дітьми змушена була піти з дому, оселившись у сестри в іншому селі. Однак чоловік прийшов і сюди та влаштував сварку. Патрульні вгамували 40-річного дебошира та склали відносно нього адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства (ч. 1 ст. 173-2 КУпАП). Йому винесли терміновий заборонний припис, тож чоловік пішов геть. Згодом, виїжджаючи з села, патрульні помітили скутер, водій якого знаходився без мотошолому, а сам транспортний засіб — без номерних знаків. Поліцейські зупинили водія: за кермом перебував той же чоловік, якого нещодавно вони вгамовували під час сімейного конфлікту. Як з’ясувалось, водій перебував у стані сп’яніння, без посвідчення водія, а його транспортний засіб не зареєстрований у встановленому законом порядку. Керманич від проходження медичного обстеження відмовився», - йдеться в повідомленні.

Тож правоохоронці склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за нетверезе керування транспортним засобом (ч. 1 ст. 130 КУпАП), не зареєстрованим у встановленому порядку з порушенням правил користування мотошоломами (ч. 5, 7 ст. 121 КУпАП) та без відповідних документів (ч. 5 ст. 126 КУпАП).

Потому поліцейські доставили чоловіка до місця проживання. За вчинені порушення йому загрожують значні штрафні санкції.

Нагадаємо, 5 серпня пресслужба ГУНП повідомила, що в Житомирській області чоловіку загрожує ув’язнення за домашнє насильство над своєю дружиною.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2023 року у Житомирі на Київській водій скутера втікав від патрульних: був без шолома та не мав права керування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: домашнє насильство насильство скутер нетверезий водій сп’яніння 
Матеріали по темі