Влада

Житомирська облрада оприлюднила розпорядження про звільнення директора обласного центру крові

14 September 2023, 11:01

Директора комунального некомерційного підприємства «Обласний центр крові» Житомирської обласної ради Анатолія Чугрієва звільнили за угодою сторін.

Розпорядження про звільнення Чугрієва в.о. голови облради Володимир Ширма підписав ще 18 липня, але документ оприлюднили лише 13 вересня.

«Звільнити Чугрієва Анатолія Миколайовича з посади директора комунального некомерційного підприємства «Обласний центр крові» Житомирської обласної ради 28 липня 2023 року за угодою сторін», - йдеться в документі.

Підставою для звільнення стала заява Анатолія Чугрієва від 11 липня 2023 року.

Обов’язки директора КНП «Обласний центр крові» з 31 липня покладені на медичного директора підприємства Аллу Островську.

Нагадаємо, 22 грудня 2022 року Анатолій Чугрієв розповідав про роботу центру крові під час повномасштабного російського вторгнення.

Як повідомляв Житомир.info, Анатолій Чугрієв кілька десятків років очолював «Обласний центр крові». В матеріалі до його 60-річного ювілею зазначено, що Чугрієв народився 28 лютого 1955 р. в м. Маріуполі Донецької області, закінчив Донецький державний медичний інститут, з 1987 року був головним лікарем обласної станції переливання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чугрієв звільнення облрада центр крові  
Матеріали по темі