Місто

Житомирян запрошують на громадські слухання щодо будівництва багатоповерхівок біля «Глобала»

20 September 2023, 17:58

Житомирян запрошують на громадські слухання щодо розроблення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території, обмеженої проспектом Незалежності та вулицями Київською, Східною, Болгарською, Транспортною, Михайла Грушевського в м. Житомирі».

Повідомлення про проведення громадських слухань 20 вересня оприлюднене на сайті міської ради.

«Громадські слухання по розгляду вищевказаного проєкту містобудівної документації відбудуться 05 жовтня 2023 о 15 год. 00 хв. в пресцентрі Житомирської міської ради (м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 4/2). Для реєстрації учасників громадських слухань є обов’язковою наявність документів, що забезпечують ідентифікацію фізичних осіб, представників юридичних осіб з дотриманням вимог перевірки приналежності учасників громадських слухань до відповідної території та їх представництва. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються», - йдеться у повідомленні.

«Детальний план території, обмеженої проспектом Незалежності та вулицями Київською, Східною, Болгарською, Транспортною, Михайла Грушевського в м. Житомирі» розробляється на підставі рішення Житомирської міської ради від 18.12.2017 № 893 «Про надання дозволу на розроблення детальних планів в межах територіальних зон відповідно до Плану зонування м. Житомира», завдання на розроблення ДПТ від 20.07.2021.

Замовник: Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради. Розробник: ФОП Молодико Ю. В.

З матеріалами ДПТ можливо ознайомитися на офіційному вебсайті Житомирської міської ради в розділі «Детальні плани у розробці» - «2021» та в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 6, упродовж усього терміну процедури громадського обговорення, який триває з 20 вересня 2023 — по 20 жовтня 2023 (30 днів з дати оприлюднення матеріалів проєкту ДПТ).

Нижче – скриншоти з ДПТ щодо будівництва багатоквартирних будинків неподалік ТРЦ «Глобал»:


Письмові пропозиції (зауваження) подаються впродовж усього терміну процедури громадського обговорення з 20 вересня 2023 — по 20 жовтня 2023 замовнику ДПТ Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради на адресу: 10031, м. Житомир, вул. Покровська, 6 та на електронну адресу: uma@zt-rada.gov.ua.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Нагадаємо, в Житомирі на 5 жовтня заплановане громадське обговорення в порядку спеціального зонального погодження надання «статусу вимушеної невідповідності» земельній ділянці на вулиці Радоновій, де замість складів хочуть побудувати багатоквартирні будинки.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада 27 квітня 2023 року оприлюднила результати розгляду пропозицій (зауважень) під час проведення громадських слухань щодо проєкту містобудівної документації «Детальний план території в районі пров. Річкового в м Житомирі» для будівництва католицької школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: земля будівництво обговорення міськрада  
Матеріали по темі