Місто

Містян закликають долучитись до онлайн обговорення Концепції розвитку велоінфраструктури у Житомирі

11 October 2023, 11:01

13 жовтня відбудеться онлайн презентація першої редакції Концепції розвитку велосипедної інфраструктури. Всі охочі можуть долучитись до обговорення.

Про це 11 жовтня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Запрошуємо взяти участь у презентації та обговоренні першої редакції Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Житомирської міської територіальної громади. Захід відбудеться 13 жовтня 2023 року у форматі онлайн на платформі MsTeams за покликанням: ТУТ. Також передбачена онлайн-трансляція події на фб-сторінку Житомирсько міської ради», - йдеться у повідомленні.

Концепція розвитку велосипедної інфраструктури Житомирської міської територіальної громади активно розробляється під керівництвом досвідчених консультантів з питань мобільності Проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» за широкої участі усіх зацікавлених сторін, зокрема велоспільноти, ключових підрозділів Житомирської міської ради, експертів, громадськості, містян і містянок.

Організаторами заходу є Житомирська міська рада в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії.

Нагадаємо, 2 вересня у Житомирі провели стратегічну сесію з розробки концепції розвитку велосипедної інфраструктури міської територіальної громади. Учасники сесії визначали внутрішні та зовнішні фактори, які впливають на розвиток велосипедного руху в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2023 року Житомирська міська рада закликала містян долучатися до опитування щодо створення велоконцепції Житомирської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велосипед велосипедист велоінфраструктура концепція обговорення велоконцепція презентація 
Матеріали по темі