Події

У Житомирі поліцейські припинили діяльність підпільного грального закладу, який знаходиться на проспекті Миру

18 October 2023, 13:33

Вчора поліцейські викрили незаконний гральний заклад, який знаходиться на проспекті Миру.

Про це 18 жовтня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Увечері 17 жовтня поліцейські Житомирського районного управління перевірили отриману напередодні інформацію щодо незаконного функціонування грального закладу по Проспекту Миру в обласному центрі. Правоохоронці, які працювали на місці події, встановили, що заклад знаходиться у прибудові до багатоповерхівки. Щоб потрапити всередину, слідчим знадобилася допомога спецпризначенців РПОП ГУНП в області. Як виявилося, за зачиненими дверима у приміщенні знаходилося 14 осіб. Поліцейські встановили, що всі відвідувачі могли потрапити всередину лише за попередньою домовленістю з адміністрацією», - йдеться у повідомленні.

У ході проведених невідкладних слідчих дій з приміщення були вилучені понад 2 десятки комплектів комп’ютерної техніки, квитанції, апарати для перевірки грошових коштів і друку фіскальних чеків.

Нині всі обставини діяння встановлюють слідчі Житомирського РУП в межах відкритого кримінального провадження. Правова кваліфікація події – ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) КК України.

Відповідно до чинного законодавства, організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.

У межах досудового розслідування поліцейські встановлюють організаторів незаконного бізнесу.

Як стало відомо Житомир.info, заклад знаходився неподалік зупинки біля колишньої панчішної фабрики.

Нагадаємо, 1 травня поліцейські Житомирського райуправління поліції перевірили інформацію про відновлення функціонування нелегального грального закладу по проспекту Миру.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року поліцейські Житомирського райуправління поліції викрили нелегальний гральний заклад у прибудові до багатоповерхівки на проспекті Миру в обласному центрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція гральний заклад обшук азартна гра проспект Миру 
Матеріали по темі