Події

У селі Житомирського району згоріли 12 гаражів та авто

20 October 2023, 12:17

У селі Троянів Новогуйвинської територіальної громади вночі 19 жовтня сталася пожежа: горіли гаражі.

Про це 20 жовтня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«19 жовтня о 00:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражах, що у с. Троянів Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району. Від місця пожежі до найближчого пожежно-рятувального підрозділу близько 30 км. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що полум'я охопило повністю 12 гаражів, розташованих під одним дахом. Частину гаража господарі облаштували собі під тимчасове проживання. Цієї ночі там працювало в них пічне опалення. Ймовірно, зайнялось через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації димаря. Вогонь швидко поширився по дерев'яній обрешітці далі по гаражах. Крім цього, в одному з гаражів зберігалися деревина, що створювала велике пожежне навантаження», - йдеться в повідомленні.

Зважаючи на велику площу загоряння, керівник гасіння пожежі викликав на допомогу додаткові сили та засоби. О 01:59 пожежу вдалося локалізувати та о 05:40 ліквідувати. Вогнем знищено 12 гаражів, автомобіль, пошкоджено 40 кв. м покрівлі у ще двох гаражах.

Нагадаємо, 19 жовтня у Житомирі поблизу Залізничного вокзалу сталася пожежа: горів склад. Вогнем знищено покрівлю на площі 200 кв. м та майно. Фахівці ДСНС врятували автомобіль, що знаходився всередині, а також запобігли перекиданню полум'я на суміжну двоповерхову будівлю.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 19 жовтня 2023 року у Житомирі на Мальованці сталася пожежа в гаражі, внаслідок чого будівля та майно у ній згоріло, крім того, вогнем знищено і дах сусіднього приміщення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Троянів рятувальники згоріло авто гараж гасіння пожежі згорів гараж 
Матеріали по темі