Події

У Житомирі на Мальованці згорів гараж із автівкою, ще в одному – вогонь встиг знищити дах

19 October 2023, 11:59

Зранку 19 жовтня у Житомирі сталася пожежа в гаражі, внаслідок чого будівля та майно у ній згоріло, крім того, вогнем знищено і дах сусіднього приміщення.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«19 жовтня о 05:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному гаражі у Житомирі. На місці з'ясувалося, що полум’я вже повністю охопило гараж та перекинулося на дах сусіднього. Існувала загроза розповсюдження полум’я на будівлі, розташовані поруч. Ускладнювало гасіння сильне задимлення та велика кількість лакофарбних матеріалів, що зберігалися в гаражі. Керівник гасіння пожежі залучив на допомогу ще два відділення рятувальників для підвозу води. Під час гасіння вони винесли на свіже повітря чотири газових балони. Силами бійців ДСНС о 06:18 пожежу локалізовано, а о 06:48 ліквідовано. Вогонь устиг знищити гараж з автомобілем, дах сусідського гаража. Ще один автомобіль, мотоцикл та два автобуси рятувальники встигли викотити з гаражів, тим самим врятувавши їх від знищення. Також не допущено подальшого перекидання вогню на будинок та ще один гараж», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок пожежі загиблих та травмованих не виявлено. Причини загоряння встановлюють фахівці.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що гараж горів у Житомирі на Мальованці.

Нагадаємо, 11 жовтня у Житомирі неподалік Бердичівського мосту на Жуйка загорівся цегляний гараж, до ліквідації пожежі задіяли три відділення рятувальників, вогонь встиг знищити покрівлю на площі 50 кв. м та майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник автомобіль машина гараж 
Матеріали по темі