Події

У Житомирі внаслідок ДТП до реанімації потрапив 19-річний водій мопеда

30 October 2023, 12:27

У Житомирі поліція встановлює обставини ДТП із травмуванням мопедиста на вулиці Тутковського.

Про це 30 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 жовтня близько 22:00 по вулиці Академіка Тутковського в обласному центрі. Попередньо, 19-річний житомирянин, водій мопеда «Suzuki», не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та допустив падіння з транспортного засобу. Унаслідок ДТП керманич двоколісника отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Нині усі обставини події встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці закликають мотоциклістів, мопедистів та скутеристів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху під час поїздок та пам’ятати про заходи безпеки. Не перевищуйте швидкість руху та не виконуйте ризиковані маневри на дорозі. Дбайте про справність транспортного засобу. Обов’язково використовуйте захисні шоломи. Не забувайте про елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я.

Нагадаємо, 5 вересня у Житомирі на перехресті Шевченка та Фещенка-Чопівського 5 вересня травмувалися 14-річний водій мопеда та його пасажирка.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2023 року у селі Приворітті Брусилівської громади 13-річний підліток на мопеді з’їхав у кювет, дитина потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція мопед аварія реанімація  
Матеріали по темі