Події

З України примусово видворили молдаванина та росіянина, які «відсиділи» за грабіж і крадіжки в колоніях Житомирської області

31 October 2023, 14:02

З України примусово видворено громадянина Молдови та порушника з російської федерації поміщено до ПТПІ.

Про це 31 жовтня повідомляє Міграційна служба Житомирської області.

«Працівниками УДМС у Житомирській області спільно із міграційною поліцією ГУНП поміщено громадянина російської федерації до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні. Громадянин російської федерації був неодноразово засуджений за вчинення злочинів за ст.185 ч.2, ст.186 ч.2 КК України та звільнився по відбуттю строку покарання з ДУ «Житомирська виправна колонія №4». Порушника міграційного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності та прийнято рішення про його затримання для забезпечення примусового видворення за межі України», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією міграційної служби, 30 жовтня 2023 року, видворено через пункт пропуску «Могилів-Подільський» громадянина Молдови, раніше неодноразово судимого за ч. 3 ст. 185 КК України та відбув покарання у Райківській виправній колонії.

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну зазначеним іноземним громадянам терміном на 5 (п’ять) років.

Довідково:

Частина 2 ст. 185 КК передбачає кваліфікуючі ознаки крадіжки: повторність та вчинення крадіжки за попередньою змовою групою осіб.

Частина 3 ст. 185 КК передбачає крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або таку, що завдала значної шкоди потерпілому

Частина 2 ст. 186 КК передбачає відповідальність за грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства.

Нагадаємо, 3 жовтня у міграційній службі інформували, що з України примусово видворили росіянина, який відсидів 5 років у житомирській колонії за розбещення неповнолітніх.

Як повідомляв Житомир.info, 19 липня 2023 року правоохоронці інформували, що з України примусово видворили білоруса та росіянина, які «відсиділи» у колоніях Житомирської області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: видворення іноземець ДМС міграційна служба Молдова росіянин 
Матеріали по темі