Влада

Колишній мер Житомира зараз консультує проєкти НЕФКО з будівництва житла для переселенців

16 November 2023, 15:02

Колишній мер Житомира Володимир Дебой як представник компанії «Garde Консалтинг» зараз бере участь в проєктах НЕФКО – міжнародної фінансової організації «Північна екологічна фінансова корпорація».

Зокрема, 15 листопада цього року він був учасником онлайн-зустрічі у Звягельській міській раді щодо реконструкції нежитлової будівлі під житло для переселенців в рамках грантової програми дій «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

На початку вересня цього року на сайті «Рубрика» в статті про житло для ВПО Володимир Дебой давав коментар як керівник консультантів компанії «Garde», що працює з громадами над проєктом НЕФКО у вищезгаданій програмі, яка з 2022 року реалізується в десяти містах західних та центральних регіонів України. А у 2021 році Дебой був керівником команди консультантів у проєкті НЕФКО «Енергоефективність малих та об’єднаних громад України».

Зауважимо, що у 2019-2020 роках колишній мер Житомира роздавав коментарі як експерт у сфері економіки, а наприкінці 2021 року став ще й політичним експертом.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2010 року на місцевих виборах Володимир Дебой, кандидат від Партії регіонів, отримав 19,9% голосів і став мером Житомира (тоді ще вибори мерів проходили в один тур). 25 лютого 2014 року Володимира Дебоя достроково відправили у відставку. Він намагався через суд поновитися на посаді, але безрезультатно. Після відставки Дебой отримував допомогу по безробіттю. На місцевих виборах 2015 року був обраний від партії «Наш край» депутатом Корольовської районної ради м.Житомира.

У 2016 році Володимир Дебой працював радником в ТДВ «Житомирпиво» та за сумісництвом – головним радником в приватній фірмі «Гарде», яка наприкінці 2016 року змінила основний вид діяльності: було – обслуговування напоями, стало – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дебой експерт консультант Гарде НЕФКО  
Матеріали по темі