Суспільство

На трасах Житомирської області за добу працювали понад півтора десятка спецтехніки та 22 дорожники: проїзд забезпечений

23 November 2023, 11:42

Минулої доби на державних автошляхах для забезпечення проїзду працювало 17 одиниць спецтехніки та 22 працівники дорожніх організацій.

Про це 23 листопада повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Проводили повторну обробку проїжджої частини доріг, очищення від снігу узбіч, заїзних кишень, автобусних зупинок, тротуарів. Ці роботи тривають на окремих ділянках доріг. Станом на ранок, 23 листопада, покриття доріг держзначення переважно сухе, місцями вологе, проїзд забезпечено», - йдеться в повідомленні.

Температура повітря поки залишається морозною, але до кінця доби підвищиться до плюсових показників, очікується мокрий сніг з переходом у дощ. На дорогах можлива ожеледиця. Увага, посилення вітру до 15-18 м/с.

У службі нагадують водіям, що несприятливі погодні умови можна перечекати у місцях відстою для транспортних засобів, їх позначено на карті за посиланням: http://surl.li/nkrbj.

У разі виникнення ускладнень проїзду на автошляхах державного значення області телефонуйте за номером +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, упродовж ночі з 21 по 22 листопада на дорогах Житомирської області піщано-сольову суміш розподіляли 35 комбінованих дорожніх механізмів, працювало 17 навантажувачів, було використано 1230 тонн протиожеледних матеріалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад відлига 
Матеріали по темі