Події

За минулу добу у Житомирській області рятувальники допомогли водіям 8 автомобілів

23 November 2023, 14:16

Житомирська область: упродовж доби рятувальники 8 разів надавали допомогу водіям автівок, які потребували її через негоду.

Про це 23 листопада повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«22 листопада о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Лутівка Радомишльської територіальної громади Житомирського району вантажівка DAF потрапила у кювет і водій не може самотужки виїхати з нього. Рятувальники, які прибули до місця виклику, встановили, що вантажівку занесло, через що рух транспорту на обох смугах був ускладненим. Бійці ДСНС за допомогою тросу відбуксирували вантажівку на дорогу, де водій зміг самотужки їхати далі. Після цього рух на автодорозі був повністю відновлений. Аналогічні роботи рятувальники провели у Звягельському та Коростенському районах», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники звертаються до водіїв із проханням бути вкрай обережними під час руху у негоду та в нестандартній ситуації телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

Нагадаємо, 22 листопада рятувальники відбуксирували 2 авто: автомобіль MAN, який перекрив рух на обох смугах траси у Звягелі, до аналогічного затору потрапила вантажівка у Коростишеві.

Як повідомляв Житомир.info, 22 листопада 2023 року служба відновлення та розвитку інформувала, що уночі на дорогах Житомирської області використали близько 1230 тонн піску та солі, працювали понад 50 одиниць техніки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС водій авто сніг дорога допомога 
Матеріали по темі