Події

У громаді Житомирської області під час сварки 60-річна дружина вдарила ножем у живіт чоловіка

27 November 2023, 16:22

Побутова сварка закінчилася ножовим пораненням: поліція встановлює обставини.

Про це 27 листопада повідомляє поліція Житомирської області.

«25 листопада близько 04:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків Олевської центральної лікарні про те, що до їх установи доставлено 54-річного жителя місцевої громади з ножовим пораненням у живіт. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 (м. Олевськ) Коростенського райуправління. Поліцейські з’ясували, що вночі, близько 1:00, між чоловіком та його дружиною стався конфлікт. Подружжя посварилося через побутові проблеми. У ході сварки 60-річна жінка схопила ніж та завдала йому поранення. Чоловік був ушпиталений до лікарні, де йому провели оперативне втручання», - йдеться в повідомленні.

Поліція встановлює всі обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Вирішується питання про оголошення жінці підозри. Слід зазначити, що такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Процесуальне керівництво здійснює Олевський відділ Коростенської окружної прокуратури.

Нагадаємо, 2 листопада у Краснопільській громаді Житомирської області п’яна жінка зарізала співмешканця і хотіла приховати свою причетність.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2023 року у Чижівській громаді 44-річна жінка нанесла ножові поранення співмешканцю. Чоловіка прооперували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж дружина Олевськ поранення конфлікт сварка ножове поранення  
Матеріали по темі