Суспільство

Житомирські підприємці можуть взяти участь у опитуванні та розповісти про сучасні потреби бізнесу

1 December 2023, 14:56

Стартує нова хвиля щорічного дослідження настроїв підприємців в Україні — Індекс настроїв малого бізнесу.

Про це 1 грудня повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

«Другий рік поспіль український бізнес працює в умовах повномасштабного вторгнення. За цей час підприємці встигли адаптуватися до викликів. Тож ми прагнемо дослідити, як змінилися їхні настрої та прогнози. Для українських підприємців це можливість поділитися станом справ у компанії, оцінити економічну ситуацію та доступність фінансування. Крім того, розповісти про плани, перспективи розвитку й потреби бізнесу», - йдеться у повідомленні.

Підприємці можуть долучитися до опитування за посиланням до 31 грудня 2023 року. Опитування займе всього 5–10 хв вашого часу.

Опитування проводиться Європейською Бізнес Асоціацією разом з OLX Україна та ПриватБанком за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й національного проєкту Дія.Бізнес.

Дослідження Індексу настроїв малого та середнього бізнесу проводиться в межах проєкту Unlimit Ukraine сьомий рік поспіль.

Нагадаємо, наприкінці листопада Міністерство цифрової трансформації та Дія.Бізнес запустили освітньо-грантову програму «Початок» для розвитку підприємництва серед жінок.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада 2023 року Уряд ухвалив рішення стосовно запуску нової послуги: підприємці можуть отримати сервіси, необхідні для запуску власної справи, у декілька кліків у «Дії».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бізнес підприємництво ФОП опитування бізнесмен компанія розвиток 
Матеріали по темі