Події

Житель селища Житомирського району вдарив молотком пенсіонера та під чужим іменем викликав «швидку»

1 December 2023, 16:00

Житель Хорошева побив 70–річного товариша молотком. Потерпілий потрапив до лікарні у непритомному стані з травмою голови.

Про це 1 грудня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«28 листопада близько 22:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 70–річного жителя селища Хорошева з травмою голови. Чоловіка доставили з його будинку у непритомному стані. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Правоохоронці зафіксували всі обставини, вилучили наявну слідову інформацію та розпочали розшукові заходи для встановлення причетних до події», - йдеться у повідомленні.

У ході першочергових процесуальних дій поліцейські з’ясували, що того вечора потерпілий чаркував зі своїм товаришем, 57-річним жителем селища. Між ними виник раптовий конфлікт, у ході якого гість схопився за молоток, що лежав поруч, та вдарив ним опонента.

Після вчиненого чоловік утік з місця події, однак за певний час повернувся та застав господаря у будинку без свідомості. Тоді він, назвавшись чужим іменем, викликав швидку.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік, намагаючись заплутати слідство, часто змінював покази, однак згодом визнав свою провину. Про його причетність свідчили також зібрані докази.

Згідно з висновками експертів тілесні ушкодження, спричинені потерпілому, належать до категорії тяжких.

Відтак слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського РУП повідомили 57-річному чоловікові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Слідчі звертатимуться з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво здійснює Хорошівський відділ Коростишівської окружної прокуратури.

Згідно з чинним законодавством за вчинене діяння підозрюваному загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, 30 листопада пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що чоловіка, який вбив жінку та заподіяв ножові поранення доньці і її співмешканцю ув’язнили на 14 років.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2023 року в громаді Житомирської області під час сварки 60-річна дружина вдарила ножем у живіт чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Хорошів молоток пенсіонер конфлікт гість удар швидка 
Матеріали по темі