Події

У райцентрі Житомирської області чоловік видер із кишені пенсіонера 15 тис. грн, які той тільки-но «зняв» у банкоматі

2 December 2023, 12:25

Бердичівські поліцейські затримали причетного до грабежу чоловіка, який відібрав у пенсіонера кошти та втік.

Про це 2 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про протиправні дії, вчинені поблизу залізничного вокзалу, надійшло до Бердичівського райвідділу поліції 1 грудня близько 15.00. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Заявник, 62-річний житель Семенівської громади, розповів поліцейським, що отримав гроші у банкоматі та поклав їх до кишені. За кілька хвилин до нього підбіг незнайомець та видер їх у нього. Чоловік намагався наздогнати кривдника, однак невдало. Сума готівки складала 15 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Проведеними заходами патрульні, спільно з оперативниками кримінальної поліції, затримали причетного до грабежу. Ним виявився 37-річний містянин. Чоловіка знайшли на околиці с. Скраглівки, що неподалік райцентру.

Відтак його доставили до Бердичівського районного відділу поліції та вилучили частину викрадених грошових коштів. Нині чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 186 (Грабіж), а відтак чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Нагадаємо, 15 вересня у Житомирі на вулиці Небесної Сотні чоловік відкрито викрав мобільний телефон та втік, його оперативно розшукали та затримали.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня 2023 року у поліції повідомили, що у центрі Житомира містянин зірвав золотий ланцюжок із жінки та заніс у ломбард: причетного затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник поліція Бердичів гроші 
Матеріали по темі