Місто

У Житомирі дітям загиблих захисників вручили іменні подарунки та худі з назвою підрозділу, де служили їхні батьки

6 December 2023, 17:53

У День Збройних Сил України у Житомирі Святий Миколай передав дітям загиблих військовослужбовців іменні подарунки та солодощі.

Про це 6 грудня повідомляє Житомирська міська рада.

«У цей день поєдналися два величні свята, і ми зібралися у цій залі, щоб вшанувати пам'ять тих, кого сьогодні з нами немає, – наших Захисників. Таку акцію розпочали в День Героїв і сьогодні продовжуємо», - сказала директорка міського центру соціальних служб Ольга Юрченко.

Дітям полеглих за Україну військових подарували іменні набори – худі із вишитою назвою підрозділу, де служили їхні батьки, срібні підвіски й іменні термоси.

Нагадаємо, управління культури Житомирської міської ради провело тендер на закупівлю 2500 новорічних подарунків у картонній упаковці (25 цукерок, 12 видів цукерок, 400 г): переможцем став ФОП Рєпік Валерій Михайлович (м.Богуслав Київської області) з пропозицією 235 тис. грн (94 грн за подарунок), з яким 8 листопада уклали договір.

Як повідомляв Житомир.info, у День Незалежності 24 серпня 2023 року в Житомирі вручали іменні подарунки дітям загиблих воїнів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: святий Миколай діти подарунок захисник 
Матеріали по темі