Події

Поліцейські затримали чоловіка, який викрав 10 тис. грн з рук 73-річної пенсіонерки у райцентрі Житомирської області

7 December 2023, 14:59

Видер гроші у пенсіонерки біля банкомату: у Бердичеві поліцейські затримали причетного до пограбування.

Про це 7 грудня інформує поліція Житомирської області.

«6 грудня близько 16.45 до поліції звернулась 73-річна містянка: щойно невідомий відібрав у неї 10 тисяч гривень. На місце події негайно прибули працівники слідчо-оперативної групи Бердичівський районний відділ поліції Житомирщини. Правоохоронці встановили, що жінка знімала з картки гроші біля однієї із банківських установ. У момент, коли банкомат почав видавати готівку, підбіг незнайомець та вирвав усі щойно отримані заощадження пенсіонерки», - йдеться в повідомленні.

Слідчі проводили першочергові процесуальні дії, працювали із потерпілою. Тим часом патрульні та оперативники розпочали пошуки грабіжника, отримавши його опис та ймовірний напрямок втечі.

«Менш ніж за годину правоохоронці встановили причетність до події 35-річного місцевого жителя. У нього вилучили частину викрадених грошей. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Відомо, що він раніше вже був засуджений за майнові злочини», - повідомляють правоохоронці.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) ККУ. Нині вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства фігуранту може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, 5 грудня у Коростені поліцейські затримали чоловіка, який пограбував 66-річного пенсіонера неподалік залізничного вокзалу.

Як повідомляв Житомир.info, 1 грудня 2023 року поблизу залізничного вокзалу у Бердичеві 37-річний чоловік пограбував пенсіонера: вихопив у нього з кишені 15 тисяч, які той тільки отримав з банкомата.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція грабіж пенсіонерка банкомат затримання  
Матеріали по темі