Суспільство

Невеликий сніг з дощем та потепління очікуються у Житомирі та області. Прогноз погоди

11 December 2023, 13:14

За прогнозами синоптиків до Житомирської області прийде потепління. Вночі та вдень температура буде стабільною та коливатиметься від -3° до +3° градусів за Цельсієм. Місцями очікується невеликий мокрий сніг та дощ.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

12 грудня, вівторок

По Житомиру: Хмарно. Невеликий мокрий сніг та дощ. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

По області: Хмарно. Невеликий мокрий сніг та дощ. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

13 грудня, середа

Хмарно. Невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

14 грудня, четвер

Хмарно. Помірний сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

15 грудня, п’ятниця

Часом невеликий сніг та мокрий сніг. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Нагадаємо, з 5 по 8 грудня у Житомирі та області вдень спостерігалося від 0 до 8 градусів морозу, а вночі від -2° до -14° за Цельсієм. Місцями пройшов невеликий сніг, а на дорогах зберігалася ожеледиця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик дощ сніг потепління ожеледиця зима 
Матеріали по темі